Diskuse

Harkány

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Maďarské lázně (a Maďarsko vůbec) jsou excelentní. Samotné lázně jsou však v Harkány už poněkud (spíše dost) zastaralé. S desítkama nových (prostředí, služby) se nemohou srovnávat. Na druhou stranu tam je nejen teplá, ale skutečně léčivá voda. S dovolenou v Maďarsku se snad nedá udělat chyba ať jedete kamkoliv. Téměř středomořské klima i životní styl, koupat se můžete kdykoli i když počasí zrovna nepřeje, výborná kuchyně, spousta historických památek a ceny mírné. Kurňa, to je příspěvek jak od agenta cestovky. Jsem z Maďarska prostě nadšený.

1 0
možnosti

Diky za tip, az ze podstatne zmirni Covid a jestli nase zastarala tela jeste dovoli to cestovani (mame to tam ze Skandinavie podstatne dale, nez od vas v CR), tak se tam vypravime. Byli jsme v minulosti dvakrat v hotelu s termalem v Budapesti, ale chteli bychom to zkusit jinde.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že termální voda v hotelu v Budapešti se nemůže rovnat s vodou mimořádného složení v Harkányi. Letecky tam budete ze Skandinávie pravděpodobně dříve, než my z Prahy autobusem. :-)

0 0
možnosti

R^Na Maďarsko nedám dopustit, hlavně na jejich krásné vánoční trhy v Budapešti tak i lázeňská městečka. Vždy je tam příjemná atmosféra a velice dobré jídloR^.

1 0
možnosti

Sice jsem v Madarsku jeste nikdy nebyl, ale madarskou kuchyni povazuji za jednu z nejlepsich na svete.

0 0
možnosti
Foto

Už jsou otevřeny všechny bazény? Předloni byla otevřena stěží polovina, tak jsme jeli jinam.

0 0
možnosti
Foto

Když jsme tam byli, tak dodělávali rekonstrukci velkého venkovního s tobogánem hned vedle lázní, ten byl před otevřením a jeden venkovní plavecký byl vypuštěný, jinak bylo všechno v provozu.

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkný fotoblog. Pěkné fotografie a hezká místa. :-)

2 0
možnosti
Foto

Akorát to nejsou "ty Harkány" - název se čte [harkáň]. Takže skloňování "v Harkánech" mi přijde hodně brutální. :-) Prostě v Harkányi [v harkáni].

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 564x
Akční důchodkyně, vášnivá milovnice života a cestování.

Seznam rubrik